Logo

Over ons

Original Silk Rugs (een onderdeel van Sureka’s Group, Mirzapur, U.P., India) is in 2001 zijn carrier begonnen als aannemer voor de exporteurs om alle kleine dingen van de tapijtindustrie te leren kennen. Onze langetermijnvisionair Mr.Bimal Kumar Sureka zei altijd dat "ik in een studie in een instelling arts of ingenieur word, u tapijten laat leren". Na deze leerreis en het vertrouwen om de beste handgemaakte tapijten en vloerkleden te hanteren, zijn we in 2005 begonnen met onze export. Later gecertificeerd als ISO 9001 en 14001-organisatie, hebben we de nieuwe hoogtepunten bereikt.

Het doel van deze website is om onze expertise van zijden tapijten te delen, die in verschillende patronen en stijlen worden aangeboden. Deze zijden vloerkleden zijn hoofdzakelijk met de hand geknoopt, maar worden ook met de hand getuft en met de hand geweven afhankelijk van de behoeften van de klanten. We bieden verschillende soorten zijden vloerkleden die in Kasjmiri-stijl worden gemaakt, voornamelijk Perzische ontwerpen of andere traditionele ontwerpen en aan de andere kant de moderne ontwerpen.

Kwaliteitsverzekering:

Als we het hebben over de kwaliteit, hebben we altijd de beste normen gevolgd met perfecte kwaliteit, design en toegewijde leveringen. Omgaan met high-end klanten en consistent zijn in het leveren van producten van de hoogste kwaliteit over de hele wereld maken ons trots. Het belangrijkste voordeel van ons is dat we aangepaste bestellingen aannemen die worden gedaan volgens de specificaties die door de klanten worden vermeld.

Onze infrastructuur:

We hebben onze infrastructuur onderverdeeld in een aantal eenheden, zoals het verven van huizen, weefcentra (verschillend voor elke stijl van tapijten en vloerkleden), weefgetouwen op maat (voor aangepaste en speciale bestellingen) ontwerpsectie, afwerkingssectie, monsterontwikkeling, met eindinspectie en verpakking van tapijten en vloerkleden. We zijn toegewijd om de beste tapijten en vloerkleden te leveren uit dit handgemaakte tijdperk van de huisnijverheid. We bieden onze klanten regelmatig productinnovaties aan volgens de voorgeschreven ontwerpen.

Ons team:

We zijn er trots op het ervaren en toegewijde team in onze organisatie te hebben, dat is onze ruggengraat. Met authentieke grondstof voor de tapijten, verven van huizen, ontwerpers, wevers, finishers, kwaliteitscontroleurs, bieden wij het kwaliteitswerk naar onze beste inspanningen, die kunnen worden overgenomen in een cottage-industrie. Alle opdrachten worden uitgevoerd met hoge precisie en effectieve kwaliteit die hun diepgaande kennis in hun respectieve vakgebieden en toewijding aan de werkopdrachten tonen..

Uw tevredenheid - ons doel:

We worden bijgestaan door onze werkplaatsfaciliteiten en efficiënt personeel waarmee we ook aan de bulkvereisten van onze klanten kunnen voldoen, naast de aangepaste vereisten van handgemaakte tapijten en vloerkleden. Hoewel klanttevredenheid een van de belangrijkste aspecten van ons managementsysteem is, gaat onze inzet verder dan klanttevredenheid. We zullen er ook naar streven om alles de eerste keer goed te doen en ons best doen om continu te verbeteren.