Logo

Kashmir zijden tapijten

Kashmir zijden tapijten

Kashmir zijden tapijten zijn een betere vorm van handgeknoopte tapijten, als u gewoon op zoek bent naar Perzisch of traditionele ontwerpen zegt. Dit zijn fijngeknoopte tapijten waar het weven en alle andere processen met de hand worden gedaan. Een Kashmir zijden vloerkleed is een speciaal oosters vloerkleed dat vaak wordt gebruikt voor uw vloerdecoratie. Omdat ze van een zeer goede kwaliteit zijn en een geweldig design hebben, bevinden ze zich niet alleen op je vloer, maar ook aan je muur.

Neem contact op met een fabrikant van Kashmir-zijden tapijten, voornamelijk in India, waar u uw tapijten kunt laten maken. Zijde is natuurlijk garen en met de hand gemaakte fijne tapijten van zijdezijde zijn Kashmir-zijden tapijten.

Een plek die een eigen wereld is, waar de vergoten bladeren fungeren als een zegen van god, waar het luide geluid van stromend water de horende trommels kalmeert, wiens schoonheid de toeschouwer fascineert, waar de gewonnen grondstoffen een lovenswaardige kwaliteit en duurzaamheid hebben . Dit wonderland is Kasjmir, de pracht van India wiens aanwezigheid een heel ander soort glorie op de gezichten van indianen brengt. Zo'n geweldige plek zou natuurlijk een geweldig type product hebben dat kan bestaan als kleding, jassen, lakens en nog veel meer. Maar afgezien van dit alles zijn de Kasjmier tapijten een zeer erkend product van deze zeer gewaardeerde bestemming.

Afshar, Bhakshaish, Bhaktiari, Heriz, Ifshahan, Tabriz etc. zijn enkele soorten beroemde ontwerpen in Kashmiri-tapijten heeft zijn eigen uniekheid. Dit zijn zo'n soort handgeknoopte tapijten waaraan het beste werk wordt gedaan met het gebruik van de beste kwaliteit grondstoffen die alleen in Kasjmir worden gevonden, zoals hierboven vermeld. Er zijn maar weinig mensen die eigenlijk onrustig worden om deze tapijten te bekijken. Deze tapijten van goede kwaliteit worden goed gebruikt vanaf de tijd dat MUGHALS het land regeerde en zijn ongelijkheid tot op heden draagt. Het ambachtsschip dat hierin wordt gebruikt, kan niet door elke tweede vakman worden uitgevoerd en heeft dus een aantal zeer bekwame ambachtslieden nodig om de delicatesse te begrijpen.

We zijn gezegend met die groep werknemers die de werkelijke inspanningen begrijpen die moeten worden gedaan achter deze tapijten en zweet dag in dag uit om de eigenheid van deze tapijten te behouden en natuurlijk om onze klanten te dienen.

Contacteer ons op info@surekasgroup.com voor meer details.