Logo

Handgemaakte zijden tapijten

Handgemaakte zijden tapijten

Handgemaakte zijden tapijten zijn voornamelijk die welke met de hand worden vervaardigd. Deze hoes is handgeknoopt, getuft en met de hand geweven. De zijden tapijten onderscheiden zich door zijn rijkdom, prachtige kleuren en zeldzame glans. We accepteren ook aangepaste bestellingen, stuur ons de details en we nemen contact met u op.

Waarom zijn we zo enthousiast voor handgemaakte zijden tapijten? Heb je hier ooit aan gedacht?

We willen allemaal iets dat we kunnen hebben als de beste waar voor uw geld, en tegelijkertijd iets dat ook het beste is op de meeste manieren. Hier moeten we niet laten zien dat machinaal gemaakte tapijten niet goed en alleen handgemaakt zijn, maar tegelijkertijd zijn we hier om te bespreken waarom men moet gaan met de handgemaakte zijden tapijten…

  1.  Deze worden door ervaren vakmensen in de huisnijverheid gemaakt, dus het kopen ervan zal hen direct en indirect helpen. Zodra je een deel van het geld koopt, gaat ze ook naar hen.
  2. Deze zijn authentiek.
  3. Deze zijn duurzaam
  4. Dit zijn echte waarde voor het geld
  5. Weven in elke maat is mogelijk.

het beste deel in aanvulling op bovenstaande is dat zelfs als u EEN ENKELE handgemaakte zijden tapijten nodig hebt, in uw aangepaste maten of ontwerpen, hetzelfde kan worden gemaakt.

Er zijn veel handelaren en veel fabrieken in veel delen van de wereld, ook in veel delen van India, maar elk deel heeft zijn specialisatie. Het beste deel in India, en dat ook in onze regio, is dat we elk weefpatroon en elk vloerkleed kunnen produceren dat je nodig hebt.

Wij, fabrikanten van handgemaakte tapijten en vloerkleden in zijde en ander garen, produceren zijde en andere handgemaakte tapijten in India.