Logo

Handgeknoopte zijden vloerkleden

Handgeknoopte zijden tapijten fabrikanten

Wij zijn de fabrikanten en exporteurs van het exclusieve assortiment handgeknoopte zijdetapijten, dat beschikbaar is tegen concurrerende prijzen. Deze kunnen worden aangeboden in abstract, eigentijds of modern, evenals in traditioneel of Perzisch ontwerp. We hebben een team van bekwame vakmensen die hard werken om deze luxueuze vloertapijten te maken, die worden aangeboden in verschillende knoopkwaliteiten. Verder kunnen deze ook worden aangepast volgens de eisen van onze klanten.

Zijden tapijten worden in verschillende patronen vervaardigd, d.w.z. met de hand geknoopt, getuft en met de hand geweven. Onder deze drie is het belangrijkste en oude patroon met de hand geknoopt. De schoonheid van elke Silk Area tapijt in dit patroon is uniek in zijn soort en omvat gedetailleerd vakmanschap. Handgeknoopte zijden tapijten zijn meer comfortabel.

Zijde speelt een zeer vitale rol in vloerkleden. Dit wordt beschouwd als een van de beste en dure tapijten. Er zijn veel verschillende patronen van zijde die tegenwoordig worden gebruikt bij de productie van zijden vloerkleden vanwege kostenkwestie, maar wij geef altijd de voorkeur aan het beste zijdegaren dat wordt gebruikt voor het maken van onze tapijten waardoor ze er meer uitzien en aanvoelen luxueus.

Handgeknoopte tapijten zijn geweven in verschillende knopen en verschillende patronen. Zoals Perzisch handgeknoopt zijn degene waar het weefpatroon is afgeleid van Perzië, dat in India in de volksmond bekend staat als indo- Perzisch. Evenzo is het uit Nepal afkomstige weefpatroon het Nepalese of Tibetaanse tapijt dat in de volksmond bekend is India als Indo-Nepalees of Indo-Tibetaans. Ook andere handgeknoopte zijden tapijten patroon is in Turkije waar de knopen zijn geweven met naam als Turkse knopen die verschillen van bovengenoemde 2 weven patronen.

Het Perzische patroon van handgeknoopte zijden tapijten wordt ook wel Kashmir-zijden tapijten genoemd. Medaillon, Gumb Kashan, juweel, jachtboom, Hamadan, Ardabil zijn enkele van de beroemde ontwerppatronen die zijn gemaakt in zijde in handgeknoopt zijden tapijtpatroon.

Deze verbeteren het uiterlijk en het gevoel van uw woonruimte. Onze handgeknoopte Kashmir zijden tapijten betrekken gedetailleerd vakmanschap en elk kleed is een kunstwerk.

Bekijk volgende