Logo

Perzische zijden tapijten

Perzische zijden tapijten

Misschien vindt u veel Perzische zijden tapijten, die u kunnen misleiden met hun weefpatronen, of het nu machinaal of handgemaakt is. Ook moet je heel voorzichtig zijn dat wat ze betalen is voor echte zijden tapijten of nep of zeggen kunstmatige zijden tapijten. Perzische zijden tapijten zijn die tapijten die is geweven met de weeftechniek van Perzië of zeg Iran, en dat ook met de hand . Het is niet dat een machinaal gemaakte tapijten in Perzië worden geweven en Perzische zijden tapijten zijn. Perzische zijden tapijten zoals Tabriz, Kashan, Isfahan, Qum zijden tapijten, zijn de namen van de ontwerpen die afkomstig zijn van Iran. In India produceren we deze en vele andere soorten en vanwege de aanpassing van het weefpatroon noemen we deze als Indo-Perzische zijden tapijten.

Om in eenvoudige bewoordingen te definiëren, zijn Perzische zijden tapijten die in vele delen van Perzië of Say iran in zijde worden gemaakt. In de oudheid werden deze alleen geweven in Perzië, in de volksmond bekend als Perzische zijden tapijten, omdat de oorsprong Perzië was. De prijzen van deze vloerkleden waren erg hoog, niet omdat deze duur waren, maar omdat deze tegen zeer hoge tarieven werden opgeladen en verkocht.

Om dit soort Perzische zijden vloerkleden onder velen beschikbaar te stellen, is ons verteld dat een team uit India Perzië heeft bezocht om te zien hoe deze vloerkleden worden vervaardigd, en met de grote kennis van een team van ervaren wevers uit India, hebben ze geleerd de techniek heel gemakkelijk en zijn begonnen met het produceren van dit soort tapijten ook in India, en worden verkocht als INDO-PERSIAN RUGS omdat de techniek van het weven van Perzië is. De stoffen werden ook gemaakt in wol, in zijde, ook beide mix.

Hierna verkopen we dit aan andere delen van de wereld, tegen zeer goede prijzen. Met het verstrijken van de tijd werden deze ook in verschillende knopen gemaakt, waaruit de dichtheid van de tapijten bleek volgens de eis van de ontwerpen. Sommigen van hen die het zich niet kunnen veroorloven, kregen dit soort ook vergelijkbare looks in lagere knopen aangeboden.

Custom Persian Silk-tapijten waren de andere stappen die we namen, waarbij we enkele enkele tapijten maakten in de ontwerpen en kleuren van de klant, en zelfs in hun oneven maten, ze noemden als GEPERSONALISEERDE RUGS.

Zijde was altijd al een belangrijk onderdeel van de tapijten, maar met verandering van mode en smaak zijn tegenwoordig motieven in zijde met grond in wol meer gevraagd, in alle soorten traditionele of eigentijdse ontwerpen.