Logo

Oosterse zijden tapijten

Oosterse zijde tapijten fabrikanten

Oosterse zijden tapijten zijn tapijten die zijn ontworpen door handweven en met de hand geknoopt in de gebieden Azië, Iran, China, India, Rusland, Turkije, Pakistan, Tibet en Nepal. Oriental Rugs biedt verschillende soorten wol, wolmix en alle zijde. Wij zijn het meest doorverwezen bedrijf voor exotische oosterse tapijten gemaakt door fabrikanten van wol, zijde en speciaal tapijt in India, en kunnen hetzelfde aanbieden in al uw aangepaste maten, enz..

Voordat we definiëren, willen we delen dat alle oosterse zijden tapijten Perzische tapijten zijn, maar alle Perzische tapijten niet oosterse tapijten. Deze zijn voornamelijk geweven in verschillende delen van de wereld, waaronder India.

Oosterse zijden tapijten zijn degenen die zijn gemaakt in zijde in traditionele ontwerpen, in handgeknoopt patroon van weven. Tegenwoordig worden zelfs handgetufte weefpatronen ook gebruikt voor het maken van dit soort zijde tapijten.

Het handgeknoopte patroon is fijn geweven in verschillende ontwerpen en kleuren. Deze ontwerpen kunnen dieren zijn, planten, bloemen of dergelijke vergelijkbare patronen. Vooral de motieven zijn fijn en dicht. De knopen van weven bepaal de kwaliteit van tapijten, hoe dichter het is, duurder. Verschillende landen hebben verschillende patroon van knopenberekening. India, zegt bijvoorbeeld 6/40, 8/32, 9/45, enzovoort, zegt Pakistan 13/13, 14/18, 16/16 enzovoort. Ten opzichte van China zegt deze oosterse zijden vloerkleden 100 lijnen, 90 lijnen enzovoort, waaruit blijkt de kwaliteit van knopen?

De belangrijkste garens die worden gebruikt voor het maken van deze tapijten zijn zijde in inslag en katoen in ketting. Volgens de smaak van de klant, er zijn ook ander materiaal dat wordt gebruikt naast zijde en katoen dat wol is. De basis is voornamelijk geweven in wol en de motieven zijn van zijde.

Als je verder gaat om de kleuren te zien, hoe krachtig ze zijn, moet je nieuwsgierig zijn om te weten hoe deze worden vervaardigd. Het eerste proces is ontwerpen, waarbij de kleuren worden ingevuld, die wordt weergegeven op de kaart, volgens de beslissing van de kleuren in het specifieke ontwerp verven is gedaan. Het verven van dit soort oosterse zijden tapijten zijn met de hand geverfd, in strengen, in verschillende potten, voor elke kleur.

Nadat het garen op de juiste manier is geverfd en gedroogd, wordt hetzelfde aan de wevers uitgegeven om deze te weven tapijten, die met hun bekwaam vakmanschap het patroon volgen zoals vermeld op de kaart. Dit soort oosterse zijden tapijten nemen veel tijd in het weven en zodra het weven voorbij is, worden ze opgestuurd wassen zodat al het vuil naar buiten komt en het garen de exacte kleur en het patroon toont. Deze wassen breng ook lust naar de tapijten die de luxe en rijkdom tonen. Deze worden vervolgens gezwollen met een schaar en gesneden waar nodig. En dan met wat meer afwerkingsproces komt meester te voorschijn Oosters tapijt.

Als je het hebt over de maten, kunnen alle maten worden gemaakt volgens de bestellingen, naast de reguliere maten. een kunnen het tapijt zelfs aanpassen in hun ontwerp en kleur.

Bekijk volgende