Logo

Art Silk vloerkleden

Art Silk vloerkleden

Kunstzijde-vloerkleden zijn kunstzijde-vloerkleden, ook wel stapelbedden of viscose-vloerkleden genoemd. Dit zijn degenen die op de zijden tapijten lijken, maar niet hetzelfde zijn. Dit wordt ook genoemd als Faux zijden tapijten. Het weven, en andere dingen zijn min of meer hetzelfde als in het geval van echte zijden tapijten, alleen in dit geval is het gebruikte garen de kunst. zijde.

We hebben heel veel mensen die op deze planeet wonen, elk op een totaal met hetzelfde doel: hun brood verdienen. Sterker nog, de harde waarheid is dat iedereen zich zo in beslag neemt dat ze alles kunnen doen om een paar centen te verdienen. Corruptie en fraude zijn net als de twee wortels van een cactusplant waarvan de doornen het denkproces van elk individu ernstig hebben beïnvloed. Corruptie en fraude liggen in elke branche. Er zijn een aantal dealers die prijzen van de beste kwaliteitsproducten vragen, maar compromissen sluiten in de kwaliteit waardoor het dun is. Dit is een van de belangrijkste redenen die hebben geleid tot degradatie van enkele van de beste kwaliteitsproducten waar de meeste vraag naar was op de markt. De twee wortels hebben eenvoudig de keuze van onze mensen gebonden.

Voornamelijk in de tapijtindustrie, is er een product met een zeer grote vraag in de markt. Dit specifieke tapijt genoemd als het Art Silk-tapijt of algemeen bekend als het kunstmatige zijden tapijt is een waardevol product bij zijn klanten. Het kreeg zijn belang in de markt vanwege de betaalbaarheid van prijzen. Maar helaas, handelaren verkopen deze, zeggende dat dit echte zijden tapijten zijn, en rekenen exorbident tarieven verliest zijn belang in termen van prijseffectiviteit.

Rekening houdend met de historische eisen en de verborgen elegantie, heeft ons bedrijf zich voortdurend ingespannen om deze historische authenticiteit weer op de markt te brengen. Wij verkopen het eigenlijke product, als het kunstzijde tapijten zijn, verkopen wij het als kunst. zijden tapijten. De zijden kunsttapijten die van groot nut zijn voor residentieel gebruik, zijn nu beschikbaar voor onze waardige klanten tegen de best beschikbare prijs. Deze soorten voornamelijk op voorraad, waar u deze nodig hebt in traditionele ontwerpen, die dun en zacht zijn met een hoge lustuur en glans, wat een luxe uitstraling geeft. Deze zijn ook gemaakt in effen in levendige of elke gewenste kleur. Onze hoogopgeleide werknemers nemen klanten als hun eerste prioriteit en proberen de bestelling op het kortst mogelijke tijdstip van plaatsing te voltooien. Kijk eens naar deze tapijten die rechtstreeks door fabrikanten worden aangeboden.